Grabbarnafranviken.blogg.se

Här kan du följa Mönsterås Goif på jakt efter poäng i Div4 Sö. Läs om hur spelarna upplever sitt eget spel, motståndarnas spel och få en hint om vad som sägs i omklädningsrummen och så klart allt mellan himmel och jord ..

Inför Mönsterås GoIF - Hossmo BK

Publicerad 2015-05-07 09:45:00 i Allmänt,

En vacker torsdagsmorgon öppnar upp sig med solsken. Det är matchdag, på hemmaplan, på Mönsterås IP. Det finns inget bättre. För motståndet står idag Hossmo BK, en speciell match för många i laget.. Kan sträcka mig så långt och säga att det här är årets match för flera i laget. I brist på riktiga derbymatcher sticker denna ut. Den gör det för att Hossmo har en viss Victor Berkeby.. Ett känt ansikte i Mönsteråsland. I vårt kära MGIF finner Victor två av sina närmsta vänner, han stöter på sin bror och laget leds av hans morbror. Vi får se va denna match kan leda till.. Förhoppningsvis kan fina midsomrar fortfarande firas, släktmiddagar och grillkvällar kan fortfarande med harmonisk stämning mysas igenom.. Eller kan ett snedsteg ikväll rasera allt?  
   
Efter krigarsegern i Påryd är det med stort självförtroende vi går in i den här matchen mot Hossmo. Vi tror verkligen vi kan ge HBK en match ikväll, revanschlusten är stor efter 3-6 förlusten på försäsongen. Dock kliver storsatsande Hossmo in som storfavorit och vi måste göra säsongens hittills bästa insats för att ha chans att få med oss poäng. Utöver att tidigare nämnda Victor kan få en del bevakning under kvällen, måste vi även se upp med den rutinerade räven Peter Ivarsson. Vi har en tro och förhoppning att göra denna kvällen jobbig för detta väntade topplag. Vi är redo!
 
Fakta: Victor Berkeby
*Yrke/Sysselsättning:Självutbildad Pastor som numera studerar till gymnasielärare. 
*Smeknamn: "Gud" , "Pastorn" "Bjerka"
* Ambassadör för moderklubben Fliseryd IF 
* Har vigt sitt liv åt Arsenal FC och Arsene Wenger
 
 
 
"Guds son ska komma nerstigen från himmelen. Vi ska stå nakna framför sanningen och jordens alla kval. Han ska pröva vår styrka, han ska testa vår moral" 
 
Välkomna till Mönsterås IP 19:00! FORZA GIF
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela