Grabbarnafranviken.blogg.se

Här kan du följa Mönsterås Goif på jakt efter poäng i Div4 Sö. Läs om hur spelarna upplever sitt eget spel, motståndarnas spel och få en hint om vad som sägs i omklädningsrummen och så klart allt mellan himmel och jord ..

Trendbrott och en yrkesman

Publicerad 2015-05-25 16:23:07 i Allmänt,

I fredags var det dags för ny bortamatch och den här gången begav vi oss mot Torsås för att försöka bryta en negativ trend. När slutsignalen ljöd över Torshammar kunde vi konstatera att vi äntligen stod som vinnare igen efter tre raka förluster. Ruggigt skön seger. 4-2 skrevs slutresultatet till och Simon ”Simpen” Johansson blev stor segerorganisatör med alla fyra (!) mål gjorda. Vi fortsätter alltså, konstigt nog, att plocka våra poäng på bortaplan. Vad detta beror på kan vi bara spekulera i. Det vi med all säkerhet vet är att vi även måste börja plocka poäng på hemmaplan i fortsättningen om tabelläget ska förbättras. Förhoppningsvis kan vi bärga första hemmasegern redan på fredag när Smedby BoIK gästar IP. Matchen mot Smedbyryktas för övrigt locka storpublik eftersom Bluesfestivalen kör igång samma dag. Om vädergudarna är med oss är känslan att folk kommer att vallfärda till IP för att bevittna GIF kriga hem första trepoängaren på hemmagräs.

Tillbaka till matchen i fredags. Jag och Oskar delade bil med en fyramålsskytt hem. Ingen av oss fattade vad som hade hänt. Alla fyra målen av samma fötter. Fint. Ännu finare blir det om man tänker på diskussionen vi hade innan samlingen. Det surrades flertalet gånger om hur slitna vi var efter en vecka fylld med jobb och fotboll med för lite sömn. Några timmar senare hade ”Simpen” klivit in och levererat när vi som mest behövde det. Det är väl så riktiga yrkesmän jobbar.

 

Nu väntar en ny träningsvecka med nya möjligheter för oss. På fredag ska vi stå redo igen. Redo att segra på hemmaplan inför storpublik, pollenchock & stjärnfall.

 

# 2  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela