Grabbarnafranviken.blogg.se

Här kan du följa Mönsterås Goif på jakt efter poäng i Div4 Sö. Läs om hur spelarna upplever sitt eget spel, motståndarnas spel och få en hint om vad som sägs i omklädningsrummen och så klart allt mellan himmel och jord ..

Inför Gullabo/Gullaboås

Publicerad 2015-05-12 20:48:00 i Allmänt,

Matchen mot Hossmo är ett minne blott. Imorgon ger vi oss iväg mot ett nytt äventyr på bortaplan, våra två första utflykter har ju som bekant slutat med full pott. En dystrare start på våran hemmaidyll Mönsterås IP är något vi får ta tag i senare, nu ska vi plocka fram den positiva känslan vi har skapat när vi tillsammans får umgås på annan ort..
 
Veckans uppladdning har varit den värsta tänkbara.. Jobb, bilköer och sjukdomar spökar för oss den här veckan och vi ska göra allt för att skrämma bort dessa så att vi kommer med ett så slagkraftigt som möjligt till Gullabo imorgon kväll. Dessa förutsättningar ska få oss att förstå vad som krävs av oss. Det finns inga mirakel, det kommer inte vara något paradis, vi kommer få se oss i spegeln, konstatera att vi , MGIF, är ett spektakel som måste betala ett pris för att lyckas.. Vi ska slåss för stoltheten och 3 poäng.
#16
 
 
 
 
Veckans "Lika som bär!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela